Gezochten & gevonden

Gezocht & gevonden: wielrenners

Omloop van het Hageland

Binnenkort zit weer elke actieve en passieve wielerliefhebber aan de tv gekluisterd. De ene al wat fanatieker dan de andere. Nu de veldritten stilaan op hun einde lopen, schieten de voorjaarsklassiekers uit de startblokken. Dat het Hageland met zijn kuitenbijters het geliefde parcours is van dappere fietsenliefhebbers is algemeen geweten.

In onze 'oude doos' vonden we recent nog een krantenartikel over de "Omloop van het Hageland". De overwinning, Lodewijk Aerts, was maar wat blij met de overwinning en de daarbij horende kussen en bloemen van het lokale bloemenmeisje 'Denise'. Herken jij nog andere enthousiastelingen die zich hier in verdringen rond onze 'freule'?

 

 

Of ben jij misschien in het bezit van een leuke foto met enthousiaste wielrenners? Laat maar komen, wij publiceren ze graag voor jou. 

Datum van het bericht: woensdag 01 maart 2017
Recent gezocht & gevonden

Wens je mee te werken... ?

Heb je zelf nog oude prentkaarten, of schatten op zolder waarmee je iets wil doen? Of heb je nog een leuk verhaal? Of kan je iets meer vertellen over reeds geposte items op deze erfgoedbank ? Schrijf je dan in als medewerker van deze erfgoedbank. werk mee