Gezochten & gevonden

Gezocht & gevonden: picknicken

picknick

Wat is er heerlijker dan picknicken op een zomerse dag? Ik sluit even de ogen en...

Het enige geluid is het dichtslaan van de zware deur van de witte Rolls Royce die ons tot deze unieke locatie aan het meer bracht. De Engelse Lord die mij ondeugend toelacht, reikt mij galant de hand aan. Ik schop nonchalant mijn knellende pumps uit en geniet van het strelende, pas gemaaide zomergras tussen mijn tenen. Een doffe plof bij het ontkurken van de champagnefles en een uitnodigende picknickmand boordevol lekkers, nodigen uit me neer te vleien op het zorgvuldig gespreide dekentje. De lord biedt me plagerig, en met een knipoog, een schaaltje bloedrode aardbeien aan. De zoete zomerse geur van het zalig fruit brengt me even in de verleiding om mijn ogen te sluiten. Tot het zachte zoemen van een opdringerige mug en een haastige prik in mijn nek me bruusk terugdringen naar de realiteit, vóór mijn computerscherm. 

Ben jij ook bereid je foto van zo'n onvergetelijk picknickmoment met ons te delen? Aarzel dan niet langer. Zo blijven ze vereeuwigd op onze erfgoedbank!

Datum van het bericht: donderdag 29 juni 2017
Recent gezocht & gevonden

Wens je mee te werken... ?

Heb je zelf nog oude prentkaarten, of schatten op zolder waarmee je iets wil doen? Of heb je nog een leuk verhaal? Of kan je iets meer vertellen over reeds geposte items op deze erfgoedbank ? Schrijf je dan in als medewerker van deze erfgoedbank. werk mee